Vacature: Data Scientist

We zijn op zoek naar Data Scientists met verschillende ervaringsniveaus om ons team te versterken. Ben je een expert in advanced analyticus en wil je werken in een startup bedrijf waar je een bijdrage kunt leveren aan toekomstige ontwikkeling, dan is dit misschien de juiste plaats voor jou.

Opmerking : Op dit moment zijn we op zoek naar Data Scientists met 3+ jaar ervaring.

De positie

Als Data Scientist ben je een expert in advanced analytics. Je hebt uitgebreide ervaring in het verkennen van grote hoeveelheden complexe, variabele en vaak niet-gemodelleerde data uit zowel bestaande als nieuwe gegevensbronnen. Je houdt de datakwaliteit, validiteit en geschiktheid in de gaten. Je analyseert deze gegevens en vertaalt deze op een manier die kan worden gebruikt in statistische modellering met behulp van de nieuwste technieken voor voorspellende analyses. De modellen die je hebt gebouwd, kunnen in een productieomgeving worden gebruikt en voegen waarde toe aan het bedrijf. In je communicatie gebruikt je visualisatietechnieken om je bevindingen te onderbouwen.

Aangezien Indatables een startup bedrijf is, heb je de mogelijkheid om bij te dragen aan de toekomstige ontwikkeling van ons bedrijf. Ondernemerschap wordt daarom zeer op prijs gesteld!

Over jou

 • Je hebt een opleiding in econometrie, wiskunde, informatica of iets soortgelijks;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent enthousiast over het werken met gegevens en het uitvoeren van voorspellende analyses;
 • Je hebt ervaring met statistische technieken zoals GLM, bootstrap, decision tree, random forest, support vector machines;
 • Je hebt ervaring met data science-tooling zoals R, Python, Tableau, Power BI, SAS;
 • Je hebt kennis van technieken mb.t. Data Warehousing (pre);
 • Je bent creatief en pragmatisch; Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je kan zowel zelfstandig als in een team werken;
 • J bent gericht op het leveren van waarde aan onze klanten.

Over Indatables

Indatables is een klein startup bedrijf. Wij zijn experts op het gebied van Data Science, de wetenschap die Big Data en Business Intelligence samenbrengt. We willen kennis en inzichten uit data halen via (statistische) analyse om uiteindelijk het besluitvormingsproces binnen een organisatie te ondersteunen, waarbij wij van mening zijn dat je een organisatie alleen kunt sturen op basis van onbetwiste data.

Onze Data Scientists zijn experts in advanced analytics en hebben uitgebreide ervaring in het verkennen en analyseren van data en het bouwen van statistische modellen. Onze Data Engineers zijn experts op het technische vlak van Data Science. Ze hebben uitgebreide ervaring in het definiƫren van vereisten voor een Data Science-omgeving, het ontwikkelen van data pipelines, het analyseren en optimaliseren van code en het naar productie brengen van modellen.

Onze achtergrond in zowel Business Intelligence als Big Data maakt ons een waardevolle partner in het verbinden van beide werelden, waar onze focus alleen op Data Science ligt!

De sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit drie rondes:

 • Een gesprek met beide partners
 • Een presentatie van de resultaten van een case voor het hele team, een gesprek met een van onze consultants en een tweede ontmoeting met beide partners
 • Een consult over de arbeidsvoorwaarden

We zijn gewend snel te handelen en proberen de procedure binnen maximaal 3 weken af te ronden.

Neem contact met ons op

Als je geĆÆnteresseerd bent in deze vacature, neem dan contact op en stuur je CV en een korte motivatie naar: careers@indatables.com. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je nog andere vragen, neem dan contact op met Arjen: 06-51 487 750

Opmerking: Voor deze functie is het essentieel om Nederlands te spreken, activiteiten vinden plaats in Nederland.