Vacature: Sales Recruiter

We zijn op zoek naar een Sales Recruiter om ons team te versterken. Ben je een expert in zowel verkoop als werving en wil je werken in een startend bedrijf waar je een bijdrage kunt leveren aan toekomstige ontwikkeling, dan is dit misschien iets voor jou.

De positie

Als Sales Recruiter ben je verantwoordelijk voor zowel Sales als Recruitment. Je trekt nieuwe klanten aan om ons klantenportfolio uit te breiden, interessante en geschikte Data Science- en data Engineering-opdrachten te verwerven en ook nieuwe collega’s te werven om ons team te versterken. Je bent veel onderweg, bezoekt potentiële klanten of bestaande klanten en bezoekt netwerkevenementen. Je bent een expert in relatiebeheer, assertief en altijd op zoek naar de juiste match. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opbouwen van een netwerk van onafhankelijke zzp-ers die namens ons opdrachten kunnen uitvoeren wanneer onze medewerkers niet beschikbaar zijn.

Aangezien Indatables een startup bedrijf is, heb je de mogelijkheid om bij te dragen aan de toekomstige ontwikkeling van ons bedrijf. Ondernemerschap wordt daarom zeer op prijs gesteld!

Over jou

  • Je hebt een opleiding op HBO- of WO-niveau (commercieel);
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring;
  • Je bent creatief en pragmatisch en denkt in kansen en oplossingen;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en een commerciële houding;
  • Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband goed;
  • Je bent handig met sociale media;
  • e bent in staat verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen (doorgaande) groei.

Over Indatables

Indatables is een klein startup bedrijf. Wij zijn experts op het gebied van Data Science, de wetenschap die Big Data en Business Intelligence samenbrengt. We willen kennis en inzichten uit data halen via (statistische) analyse om uiteindelijk het besluitvormingsproces binnen een organisatie te ondersteunen, waarbij wij van mening zijn dat je een organisatie alleen kunt sturen op basis van onbetwiste data.

Onze Data Scientists zijn experts in advanced analytics en hebben uitgebreide ervaring in het verkennen en analyseren van data en het bouwen van statistische modellen. Onze Data Engineers zijn experts op het technische vlak van Data Science. Ze hebben uitgebreide ervaring in het definiëren van vereisten voor een Data Science-omgeving, het ontwikkelen van data pipelines, het analyseren en optimaliseren van code en het naar productie brengen van modellen.

Onze achtergrond in zowel Business Intelligence als Big Data maakt ons een waardevolle partner in het verbinden van beide werelden, waar onze focus alleen op Data Science ligt!

De sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit drie rondes:

  • Een gesprek met beide partners
  • Een presentatie van de resultaten van een case voor het hele team, een gesprek met een van onze consultants en een tweede ontmoeting met beide partners
  • Een consult over de arbeidsvoorwaarden

We zijn gewend snel te handelen en proberen de procedure binnen maximaal 3 weken af te ronden.

Neem contact met ons op

Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, neem dan contact op en stuur je CV en een korte motivatie naar: careers@indatables.com. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je nog andere vragen, neem dan contact op met Arjen: 06-51 487 750

Opmerking: Voor deze functie is het essentieel om Nederlands te spreken, activiteiten vinden plaats in Nederland.